Budinca de paine cu sos de whisky
Budinca de pâine cu sos de whisky necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,4 USD pe porție. Acest desert are 469 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Dacă aveți zahăr, piersici, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 105 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Budinca de paine cu sos de whisky, Budinca de paine cu sos de whisky, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un vas de copt de 9x13 cu spray de gătit. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați ouăle, 1 cană zahăr, lapte, scorțișoară și nucșoară și amestecați până se omogenizează. Îndoiți piersici, mere și cuburi de pâine, până când pâinea este bine acoperită.
Se toarnă în vasul de copt pregătit. Dot cu 6 linguri de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, până când este setat.
Se servește cald cu sos de whisky.
Pentru a face sos de whisky: într-o cratiță medie la foc mediu, combinați whisky, 1 kilogram de unt și 2 căni de zahăr. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul si sosul este neted.
Se ia de pe foc și se servește fierbinte.