Budinca de paine cu sos de whisky

Budinca de paine cu sos de whisky
Budinca de pâine cu sos de whisky necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 88 cenți pe porție. Acest desert are 469 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Budinca de paine cu sos de whisky, Budinca de paine cu sos de whisky, și Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de whisky.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime de jos și părțile laterale ale 13x9-inch sticlă vas de copt cu scurtarea sau spray cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, bateți 4 ouă întregi, 1 gălbenuș de ou și 3/4 cană de zahăr cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Bateți în lapte, frișcă, vanilie și 1 linguriță de scorțișoară până se omogenizează bine. Se amestecă 7 căni din bucățile de pâine și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Se toarnă în vasul de copt. Apăsați ușor restul de 3 căni bucăți de pâine deasupra amestecului în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Perie de sus a amestecului de pâine cu topit 2 linguri de unt; se presara cu scortisoara-zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când partea superioară este umflată și maro auriu deschis (Centrul Se va jiggle ușor). Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți 1/2 cană de unt la foc mic; nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute.
10
Se amestecă apa și 1 ou într-un castron mic; se amestecă în unt până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de zahăr. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand zaharul se dizolva si amestecul incepe sa fiarba; se ia de pe foc. Se amestecă whisky. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Serviți sosul peste budinca de pâine caldă. Păstrați desertul rămas și sosul acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista