Budinca De Paine Ciocolata-Scortisoara Cu Sos De Zmeura
Budinca de pâine cu ciocolată și scorțișoară cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Ciocolată Și Zmeură, Budincă de pâine cu scorțișoară și stafide cu sos de rom, și Budincă de pâine cu scorțișoară cu sos Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mare; se amestecă bine.
Adăugați ouă, albușuri, vanilie și sare; se amestecă bine. Se amestecă treptat laptele.
Adăugați cuburile de pâine și ciocolata; se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute.
Transferați amestecul în vasul de copt.
Coaceți timp de 50-55 de minute sau până se umflă și se așează în centru.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
În timp ce budinca se coace, piureul a dezghețat zmeura cu siropul lor într-un robot de bucătărie.
Transferați amestecul într-o strecurătoare plasată peste un bol. Apăsați pe solide cu o lingură de lemn; aruncați semințele. Sos de rezervă. Puneți 1/8 de budincă în boluri sau pahare de desert.
Se servește cu sos de zmeură.
Garnisiți cu zmeură proaspătă și crenguțe de mentă, dacă doriți.