Budinca De Orez La Cuptor
Budinca de orez copt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 142 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Orez La Cuptor, Budinca De Orez La Cuptor, și Budinca De Orez La Cuptor.
Instrucțiuni
Așezați orezul nefiert într-o cratiță de 3 litri și adăugați apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mare, combinați ouăle bătute, laptele, zahărul, extractul de vanilie și sarea.
Se amestecă bine. Se amestecă orezul și stafidele.
Se toarnă într-un vas de copt de 10x6x2 inch.
Coaceți descoperit timp de 30 de minute; se amestecă budinca și se presară cu nucșoară.
Coaceți încă 30 de minute sau până când un cuțit introdus la jumătatea distanței dintre margine și centru iese curat.