Budinca De Orez Indian

Budinca De Orez Indian
Budinca de orez Indian ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 452 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, orez basmati, cardamom măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 52 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Budinca De Orez Indian, Budinca De Orez Indian, și Phirni (Budinca De Orez Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, cu fundul greu, aduceți orezul, laptele și cardamomul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu o lingură sigură pentru a ajuta la prevenirea arderii laptelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Reduceți căldura astfel încât laptele să fiarbă ușor și gătiți timp de 45 până la 50 de minute, amestecând des. Orezul ar trebui să fie fraged, iar laptele se va reduce la jumătate, dând o consistență asemănătoare terciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați zahărul, apa de trandafir sau vanilia și fisticul. Se amestecă și se stinge focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Serviți fie cald, fie răcit, garnisit cu fistic suplimentar. Merge bine și cu fructe proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista