Budinca De Orez Indian
Budinca de orez Indian ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, lapte de cocos, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Budinca De Orez Indian, Budinca De Orez Indian, și Phirni (Budinca De Orez Indian).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, combinați orezul fiert și laptele.
Se încălzește până când amestecul începe să fiarbă. Reduceți căldura la minim și gătiți la foc mic până când amestecul începe să se îngroașe, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Creșteți căldura la mediu, adăugați smântâna grea, laptele de cocos, zahărul și cardamomul și continuați să gătiți până când amestecul începe să se îngroașe din nou, aproximativ 5 până la 10 minute. Folosiți un tel pentru a preveni aglomerarea cardamomului. Odată ce amestecul începe să se îngroașe, scoateți-l de pe foc și amestecați stafidele și fisticul.
Transferați amestecul în feluri de mâncare individuale sau într-un vas de sticlă și așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.