Budinca De Orez I

Budinca De Orez I
Budinca de orez s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 268 calorii. Dacă aveți la îndemână orez, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Kheer (Budinca De Orez), și Orez Brun Budinca De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orez, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 2 1/2 căni de orez fiert, zahăr, unt topit, lapte, ouă, scorțișoară, nucșoară și stafide și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
UntUnt
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
5
Se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, 30 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista