Budinca De Orez I
Budinca de orez s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 268 calorii. Dacă aveți la îndemână orez, nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Kheer (Budinca De Orez), și Orez Brun Budinca De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apă sărată la fierbere.
Adăugați orez, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați 2 1/2 căni de orez fiert, zahăr, unt topit, lapte, ouă, scorțișoară, nucșoară și stafide și amestecați bine.
Se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, 30 până la 60 de minute.