Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez egipteană. Această rețetă servește 8. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), Biram Ruz-Caserola De Orez Egiptean, și Kusherie (orez egiptean și linte).
Instrucțiuni
1
Combinați făina de orez și zahărul și adăugați într-o cratiță care conține laptele. Aduceți încet la fierbere amestecând puternic timp de aproximativ 2 minute, având grijă să nu ardeți amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați cardamom și șofran și continuați să amestecați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
șofran
3
Scoateți din căldură și adăugați apă de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De Trandafiri
4
Se toarnă budinca în pahare individuale de servire și se lasă să se răcească complet. La frigider aproximativ 2 ore. Suprafața superioară complet cu fistic tocat fin și se servește.