Budinca De Orez Egiptean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez egipteană. Această rețetă servește 8. O porție conține 246 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), Biram Ruz-Caserola De Orez Egiptean, și Kusherie (orez egiptean și linte).
Instrucțiuni
Combinați făina de orez și zahărul și adăugați într-o cratiță care conține laptele. Aduceți încet la fierbere amestecând puternic timp de aproximativ 2 minute, având grijă să nu ardeți amestecul.
Adăugați cardamom și șofran și continuați să amestecați încă 1 minut.
Scoateți din căldură și adăugați apă de trandafir.
Se toarnă budinca în pahare individuale de servire și se lasă să se răcească complet. La frigider aproximativ 2 ore. Suprafața superioară complet cu fistic tocat fin și se servește.