Budinca de orez Dulce de Leche
Dulce De Leche Budinca de orez necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr, unt, 1/ bețișoare de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca de orez Dulce de Leche, Budinca de orez Dulce de Leche, și Tort de vafe dulce de leche rusesc și oală Instant Dulce De Leche.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când apa este absorbită.
Se amestecă laptele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 12-16 minute sau până când este gros și cremos, amestecând ocazional.
Adăugați caramelele, amestecând până se topesc. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Lingură în feluri de mâncare de desert. Într-un castron mic, combinați zahărul grosier și sarea kosher; presară peste budincă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru budinca de orez. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.