Budinca De Orez De Modă Veche I

Budinca De Orez De Modă Veche I
Budinca de orez de modă veche s-ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez, lapte, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 357 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budinca De Orez De Modă Veche, Budinca de orez de modă veche a lui Kittencal, și Budinca De Orez Copt De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună ouăle și laptele. Se amestecă zahărul alb, orezul nefiert, untul, extractul de vanilie, stafidele și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
StafideStafide
UntUnt
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
LapteLapte
OrezOrez
3
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți timp de 2 până la 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit. Se amestecă frecvent în prima oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista