Budinca de orez cu rubarbă braconată

Budinca de orez cu rubarbă braconată
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 545 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Cu Rubarbă, Daring gătește Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe braconate, și Creme de nucă de cocos cu rubarbă braconată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți budinca de orez: umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul și gătiți la foc mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați laptele, smântâna, fasolea de vanilie și semințele. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mic până când orezul este foarte fraged, aproximativ 25 de minute. Se amestecă zahărul și se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Răsturnați budinca într-un vas de sticlă de 9 x 13 inci, apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața budincii și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Între timp, Faceți rubarba braconată: într-o cratiță mare, combinați apa cu zahărul, vinul, sucul de lămâie, bățul de scorțișoară, fasolea de vanilie și semințele. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RubarbăRubarbă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați rubarba și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
7
Se toarnă rubarba și lichidul său de braconaj într-un vas de sticlă sau plastic și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți budinca de orez în boluri. Folosind o lingură cu fante, acoperiți cu o parte din rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
9
Se presară cu frunze de mentă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista