Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 545 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Cu Rubarbă, Daring gătește Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe braconate, și Creme de nucă de cocos cu rubarbă braconată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți budinca de orez: umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul și gătiți la foc mare timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Scurgeți orezul și readuceți-l în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați laptele, smântâna, fasolea de vanilie și semințele. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mic până când orezul este foarte fraged, aproximativ 25 de minute. Se amestecă zahărul și se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Răsturnați budinca într-un vas de sticlă de 9 x 13 inci, apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața budincii și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Semințe
Zahăr
Lapte
Orez
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Între timp, Faceți rubarba braconată: într-o cratiță mare, combinați apa cu zahărul, vinul, sucul de lămâie, bățul de scorțișoară, fasolea de vanilie și semințele. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Fasole De Vanilie
Suc De Lămâie
Rubarbă
Semințe
Zahăr
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Adăugați rubarba și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
7
Se toarnă rubarba și lichidul său de braconaj într-un vas de sticlă sau plastic și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți budinca de orez în boluri. Folosind o lingură cu fante, acoperiți cu o parte din rubarbă.