Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie
Budinca de orez cu fasole de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 271 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie, Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie, și Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie De Migdale.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă, orez și sare pentru a fierbe într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; acoperi. Se fierbe până se absoarbe apa, aproximativ 10 minute.
Adăugați lapte,smântână și zahăr. Răzuiți semințele din vanillabean; adăugați fasole. Creșteți căldura la mediu; gătiți descoperit până când orezul este delicat și amestecul se îngroașă ușor până la o textură moale, cremoasă, amestecând ocazional, aproximativ 35 de minute.
Scoateți budinca de pe foc șidiscardați fasolea de vanilie. Împărțiți puddingîn mod egal între boluri mici.
Serviți caldsau apăsați folie de plastic direct pe suprafața fiecărei budinci și răciți thoroughly.DO înainte: budinca se poate face cu 2 zileînainte. A se păstra la frigider.