Budinca De Orez Brun De Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent

Budinca De Orez Brun De Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez brun de nucă de cocos. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, lapte de nucă de cocos lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de orez cu nucă de cocos și migdale cu aragaz lent, Aragaz lent Budinca de orez Vegan de nucă de cocos cu mango și nuci de fistic, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent nu se amestecă Risotto de ciuperci de orez brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ceață un aragaz lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Amestecați apa de nucă de cocos, laptele de nucă de cocos, 1 1/2 căni de apă, zahărul, vanilia și sarea în vasul aragazului lent până când zahărul este dizolvat. Se amestecă orezul și se gătește la maxim 4 ore sau scăzut timp de 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Descoperiți, amestecați bine și lăsați să stea 15 minute.
4
Se transferă într-un castron mare și se amestecă untul. Continuați să se răcească, amestecând, până se încălzește. Se amestecă coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se servește cald sau se răcește până se răcește. Sus după dorință.
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista