Budinca De Orez Brun De Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez brun de nucă de cocos. O porție conține 179 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, lapte de nucă de cocos lite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de orez cu nucă de cocos și migdale cu aragaz lent, Aragaz lent Budinca de orez Vegan de nucă de cocos cu mango și nuci de fistic, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent nu se amestecă Risotto de ciuperci de orez brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ceață un aragaz lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit antiaderent.
Amestecați apa de nucă de cocos, laptele de nucă de cocos, 1 1/2 căni de apă, zahărul, vanilia și sarea în vasul aragazului lent până când zahărul este dizolvat. Se amestecă orezul și se gătește la maxim 4 ore sau scăzut timp de 5 până la 6 ore.
Descoperiți, amestecați bine și lăsați să stea 15 minute.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă untul. Continuați să se răcească, amestecând, până se încălzește. Se amestecă coaja de var.
Se servește cald sau se răcește până se răcește. Sus după dorință.