Budinca De Orez Arborio Cu Nucă De Cocos
Budinca de orez arborio de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 472 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți lapte, nucă de cocos grosieră, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele, orezul și zahărul cu 2 căni de apă și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând frecvent, până când orezul este fraged și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 30 de minute. Se amestecă laptele de cocos și se fierbe, amestecând ocazional, până când orezul este foarte fraged și lichidul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Într-o cratiță medie, prăjiți nuca de cocos la foc moderat, amestecând continuu, până când este parfumată și aurie, aproximativ 4 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Puneți budinca de orez în boluri, garnisiți cu nuca de cocos prăjită și serviți.