Budinca de orez a bunicii
Budinca de orez a bunicii este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 312 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte suplimentar, ouă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de orez a bunicii, Budinca de orez la cuptor a bunicii cu bezea, și Budinca maro a bunicii Grippin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul și stafidele într-un 1-qt uns. caserola. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele, zahărul și nucșoara; se toarnă peste orez.
Se coace, neacoperit, la 375 de centimi timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat. Mișto.
Se toarnă lapte peste fiecare porție, dacă se dorește. Refrigerați resturile.