Budinca De Orez
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 163 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez).
Instrucțiuni
Combinați orezul, laptele fără grăsimi, zahărul, laptele uscat fără grăsimi și sarea într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la foc mic. Se fierbe 30 de minute, amestecând ocazional.
Așezați ouăle într-un castron mediu. Adăugați treptat jumătate din amestecul de orez în ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie la foc mediu-mic; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă stafidele și vanilia. Puneți 1/2 cană de budincă în fiecare din cele 8 boluri.
Presărați 1/8 linguriță de scorțișoară peste fiecare porție.