Budinca De Lemn Dulce
Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caramele De Lemn Dulce, Licorice Cookie Benzi, și Licorice și popsicles de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Combinați lemnul dulce, sarea, 4 căni de lapte și 1/3 cană de zahăr într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și încălziți la foc moderat mic (nu lăsați să fiarbă), amestecând frecvent, până când lemnul dulce este dizolvat, 18 până la 20 de minute. (Dacă lemnul dulce nu este complet dizolvat, lăsați amestecul să stea pe foc, neacoperit, amestecând ocazional, 10 minute.)
Creșteți căldura la moderat și aduceți amestecul de lapte la foc mic.
Amestecați amidonul de porumb și restul de 1/2 cană de lapte într-un castron mic.
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul de lemn dulce și fierbeți, amestecând, 2 minute pentru a se îngroșa.
Bateți gălbenușurile de ou și restul de 2 1/2 linguri de zahăr într-un castron mediu până se combină bine, apoi adăugați amestecul de lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând. Reveniți în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când termometrul înregistrează 170 de metri pătrați F. Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul până se încorporează.
Chill budinca, suprafața acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la foarte rece, aproximativ 4 ore.
Chiar înainte de servire, amestecați ușor budinca, apoi împărțiți între 6 pahare sau boluri.
Se servește cu prăjituri cu migdale.
Budinca poate fi răcită în castron, suprafața sa acoperită cu hârtie de ceară și castron acoperit cu folie de plastic după 4 ore, până la 3 zile.