Budinca De Lamaie
Budinca de lămâie este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 358 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. Un amestec de ouă jumbo, amidon de porumb, gălbenușuri de ou jumbo rezervate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie, și Plăcintă Cu Budincă De Lămâie.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă și aruncați treimea superioară a fiecărei coji de ouă atingând oul cu un cuțit, apoi îndepărtați ușor partea superioară. Rezervați 3 gălbenușuri într-un castron pentru caș de lămâie. Dacă faceți pâine prăjită trompe l ' oeil, rezervați 3 ouă întregi într-un alt castron. Rezervați albușurile și gălbenușurile rămase pentru o altă utilizare.
Cu un cuțit mic, rupeți orice membrană rămasă în fundul cojilor de ouă. Acoperiți cojile cu apă rece de 2 inci într-o cratiță de 3 litri și adăugați oțet. Se fierbe la foc moderat, amestecând ușor ocazional și îndepărtând orice resturi, 15 minute. Transferați cu grijă cojile cu o lingură cu fante într-un suport pentru a se răci. Ștergeți ușor cojile în interior și în exterior cu un prosop de hârtie umezit pentru a curăța complet.
Bateți împreună amidonul de porumb, zahărul și un vârf de sare într-o cratiță grea de 1 1/2 litru, apoi bateți în jumătate și jumătate până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind constant, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și untul, apoi se transferă budinca într-un bol metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, aproximativ 10 minute.
Transferați budinca, acoperită, la frigider (rezervați apă cu gheață).
Bateți împreună coaja, sucul de lămâie, zahărul și gălbenușurile într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru.
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apar primele bule la suprafață, aproximativ 4 minute.
Forțați cașul de lămâie printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas metalic, răzuind fundul sitei, apoi transferați-l în baia de gheață și amestecați frecvent până la rece. Acoperiți suprafața cașului cu hârtie de ceară și răciți-l la frigider până când este gata de servit.
Aranjați cojile de ouă într-o cutie de ouă goală sau cupe de ouă. Puneți aproximativ 2 linguri de budincă de lămâie în fiecare coajă de ou și faceți un puț mic în centru.
Transferați cașul de lămâie într-o pungă de plastic, apăsând excesul de aer. Decupați 1 colț de geantă pentru a crea o deschidere de 1/4 inch. Punga de răsucire ferm chiar deasupra cașului, țeavă aproximativ 1 lingură în centrul fiecărui ou pentru a forma "gălbenuș."
Serviți budinci în scoici cu linguri și cu pâine prăjită trompe l ' oeil dacă faceți.
* Budinca și cașul pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. (Păstrați cojile de ouă sterilizate într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Bateți înainte de utilizare.* Ouăle rezervate din cojile golite trebuie refrigerate, acoperite și utilizate în termen de 2 zile.