Budinca De Lamaie

Budinca De Lamaie
Budinca de lămâie este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 358 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. Un amestec de ouă jumbo, amidon de porumb, gălbenușuri de ou jumbo rezervate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie, și Plăcintă Cu Budincă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă și aruncați treimea superioară a fiecărei coji de ouă atingând oul cu un cuțit, apoi îndepărtați ușor partea superioară. Rezervați 3 gălbenușuri într-un castron pentru caș de lămâie. Dacă faceți pâine prăjită trompe l ' oeil, rezervați 3 ouă întregi într-un alt castron. Rezervați albușurile și gălbenușurile rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cu un cuțit mic, rupeți orice membrană rămasă în fundul cojilor de ouă. Acoperiți cojile cu apă rece de 2 inci într-o cratiță de 3 litri și adăugați oțet. Se fierbe la foc moderat, amestecând ușor ocazional și îndepărtând orice resturi, 15 minute. Transferați cu grijă cojile cu o lingură cu fante într-un suport pentru a se răci. Ștergeți ușor cojile în interior și în exterior cu un prosop de hârtie umezit pentru a curăța complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Bateți împreună amidonul de porumb, zahărul și un vârf de sare într-o cratiță grea de 1 1/2 litru, apoi bateți în jumătate și jumătate până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc moderat, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și untul, apoi se transferă budinca într-un bol metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecați frecvent până la rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați budinca, acoperită, la frigider (rezervați apă cu gheață).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Bateți împreună coaja, sucul de lămâie, zahărul și gălbenușurile într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apar primele bule la suprafață, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Forțați cașul de lămâie printr-o sită cu ochiuri fine într-un alt vas metalic, răzuind fundul sitei, apoi transferați-l în baia de gheață și amestecați frecvent până la rece. Acoperiți suprafața cașului cu hârtie de ceară și răciți-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Aranjați cojile de ouă într-o cutie de ouă goală sau cupe de ouă. Puneți aproximativ 2 linguri de budincă de lămâie în fiecare coajă de ou și faceți un puț mic în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Transferați cașul de lămâie într-o pungă de plastic, apăsând excesul de aer. Decupați 1 colț de geantă pentru a crea o deschidere de 1/4 inch. Punga de răsucire ferm chiar deasupra cașului, țeavă aproximativ 1 lingură în centrul fiecărui ou pentru a forma "gălbenuș."
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Serviți budinci în scoici cu linguri și cu pâine prăjită trompe l ' oeil dacă faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1
* Budinca și cașul pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. (Păstrați cojile de ouă sterilizate într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
2
Bateți înainte de utilizare.* Ouăle rezervate din cojile golite trebuie refrigerate, acoperite și utilizate în termen de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista