Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 233 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Budincă De Ghimbir Cu Lămâie, Budinca De Tofu Cu Ghimbir, și Budinca De Orez Brun Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 1/2 căni de lapte și ghimbir într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute.
3
Combinați 1/2 cană de lapte, zahăr, amidon de porumb, sare și gălbenușuri de ou într-un castron mediu și amestecați cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă treptat o pătrime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă; se adaugă la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut sau pana devine gros si cremos, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Scoateți amestecul de pe foc; se amestecă untul, coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Carne De Vită
5
Se toarnă într-un castron; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.