Budinca De Fasole De Vanilie
Budinca de fasole de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 219 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți jumătate și jumătate, lapte, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Vanilie Bean Buttercream, vanilie Bean Mousse de ciocolată albă și sirop de vanilie pentru tort de nunta, Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie, și Budinca De Orez Cu Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță medie și grea. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în lapte. Aduceți la fierbere.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mare, amestecând bine.
Combinați jumătate și jumătate și gălbenușurile de ou, amestecând bine. Se amestecă amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de zahăr. Adăugați treptat jumătate de lapte fierbinte la amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte fierbinte în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant cu un tel.
Se adaugă untul, amestecând până se topește.
Îndepărtați fasolea de vanilie; aruncați.
Puneți budinca într-un castron.
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață timp de 15 minute sau până când budinca se răcește, amestecând ocazional. Acoperiți suprafața de budincă cu folie de plastic; rece.
Variație de budincă cu unt de arahide: omiteți fasolea de vanilie, sarea și untul; se amestecă 1/4 cană unt de arahide cremos cu grăsime redusă după ce crema este gătită.