Budinca De Curmale

Budinca De Curmale
Budinca de curmale este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 493 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 268 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Persimmon Fool Budinca de suprasarcină curmale, Budinca De Curmale, și Budinca De Curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Unt o tigaie de copt 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, combinați pulpa de curmal japonez, bicarbonatul de sodiu, zahărul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CurmaleCurmale
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă bine.
4
Adăugați făină, praf de copt, scorțișoară, vanilie, sare, lapte și unt topit. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
5
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 55 de minute. Budinca va crește, dar va cădea atunci când este scoasă din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista