Budinca De Curmale
Budinca de curmale este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 493 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 268 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Persimmon Fool Budinca de suprasarcină curmale, Budinca De Curmale, și Budinca De Curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Unt o tigaie de copt 9x13 inch.
Într-un bol de amestecare, combinați pulpa de curmal japonez, bicarbonatul de sodiu, zahărul și ouăle.
Adăugați făină, praf de copt, scorțișoară, vanilie, sare, lapte și unt topit. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 55 de minute. Budinca va crește, dar va cădea atunci când este scoasă din cuptor.