Budinca de citrice cu frisca
Budinca de citrice cu frisca este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, frișcă grea, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Frisca Parfumata Cu Citrice, Tort cu citrice cu susul în jos cu frișcă acră, și Citrice prăjite cu frișcă de vanilie sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; zdrobiți cu o lingură de lemn. Se amestecă sucul de mandarină, sucul de portocale, amidonul de porumb și sarea, amestecând bine. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe 2 minute sau până se îngroașă, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și untul.
Turnați budinca într-un castron; acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Așezați crema într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți jumătate de smântână în budincă. Puneți 1/2 cană de budincă în fiecare din cele 4 boluri sau pahare de desert; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de frișcă.