Budinca de ciocolata cu bezea

Budinca de ciocolata cu bezea
Budinca de ciocolata cu bezea ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.02 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ciocolată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Bezea De Ciocolată, Budinca de banane cu bezea, și Cupe De Budincă De Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 litru sau un bazin de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Topiți ciocolata la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă laptele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Într-un castron mediu, bateți ouăle. Bateți în 3 linguri de zahăr și sare. Bateți în amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în vasul pregătit. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Bateți în 3 linguri de zahăr și cacao. Lingurați bezea peste budinca coaptă și întoarceți budinca la cuptor la bezea maro, 2 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista