Budinca de ciocolata cu bezea
Budinca de ciocolata cu bezea ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 414 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.02 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ciocolată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Bezea De Ciocolată, Budinca de banane cu bezea, și Cupe De Budincă De Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 litru sau un bazin de budincă.
Topiți ciocolata la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă laptele și se încălzește.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, bateți ouăle. Bateți în 3 linguri de zahăr și sare. Bateți în amestec de ciocolată.
Se toarnă în vasul pregătit. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul de copt pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute, până când este setat.
Într-un castron curat și uscat, bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Bateți în 3 linguri de zahăr și cacao. Lingurați bezea peste budinca coaptă și întoarceți budinca la cuptor la bezea maro, 2 până la 8 minute.