Budinca De Ciocolata

Budinca De Ciocolata
Budinca de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 266 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră naturală de cacao, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, Budincă de pâine cu ciocolată cu două sosuri de ciocolată și scoarță de migdale, și Budincă de pâine cu ciocolată cu nuci și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți 1 1/2 căni de lapte, zahăr și cacao într-o cratiță nereactivă. Se aduce la foc mic, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Între timp, bateți restul de 1/2 cană de lapte, amidon de porumb, sare, gălbenușuri de ou și vanilie într-un castron. Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de ouă. Reveniți în cratiță și gătiți la foc mediu-mare șoptind constant, până când budinca ajunge la fierbere completă. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și continuați să bateți până se îngroașă, cu aproximativ 2 sau 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Se toarnă budinca în 6 căni mici. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau ideal peste noapte până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Chiar înainte de servire se toarnă crema într-un castron răcit. Bateți smântâna cu un tel sau un mixer de mână și continuați să bateți până se formează vârfuri moi. Aveți grijă să nu bateți prea mult crema sau va fi granulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
7
Serviți fiecare budincă cu o păpușă de frișcă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista