Budinca De Cartofi Dulci

Budinca De Cartofi Dulci
Această rețetă face 12 porții cu 585 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de cartofi dulci ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Cartofi Dulci, Budinca De Cartofi Dulci, și Budinca De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Frecați cartofii cu ulei vegetal și așezați-i pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți cartofii pe raftul inferior al cuptorului până când furculița este fragedă, 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați să se răcească până când este suficient de ușor de manevrat. Curățați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză la viteză medie până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați cartofii și bateți până se omogenizează. Folosiți o lingură pentru a împinge amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați cartofii înapoi în vasul mixerului de suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați untul și sarea și bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați zahărul granulat și zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
10
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Adăugați laptele, sucul de portocale, vanilia și nucșoara și bateți până când aluatul de budincă este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12
Poziționați raftul în centrul cuptorului. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9x13x2 inci cu scurtare de legume și așezați tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se toarnă aluatul de budincă în tigaia pregătită și se presară blatul cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
14
Coaceți în mijlocul cuptorului până când budinca este așezată în centru, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Transferați budinca într-o grătar pentru a se răci timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
16
Se servește la temperatura camerei sau la rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista