Budinca De Cartofi Dulci
Această rețetă face 12 porții cu 585 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă $1.29 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de cartofi dulci ar putea fi o extraordinară fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Cartofi Dulci, Budinca De Cartofi Dulci, și Budinca De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați grătarul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Frecați cartofii cu ulei vegetal și așezați-i pe foaia de copt pregătită.
Coaceți cartofii pe raftul inferior al cuptorului până când furculița este fragedă, 50 până la 55 de minute.
Lăsați să se răcească până când este suficient de ușor de manevrat. Curățați cartofii.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză la viteză medie până devine pufoasă.
Adăugați cartofii și bateți până se omogenizează. Folosiți o lingură pentru a împinge amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și într-un castron mediu.
Transferați cartofii înapoi în vasul mixerului de suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Adăugați untul și sarea și bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul granulat și zahărul brun și bateți până se omogenizează.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând până se încorporează.
Adăugați laptele, sucul de portocale, vanilia și nucșoara și bateți până când aluatul de budincă este neted.
Poziționați raftul în centrul cuptorului. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 9x13x2 inci cu scurtare de legume și așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se toarnă aluatul de budincă în tigaia pregătită și se presară blatul cu scorțișoară.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când budinca este așezată în centru, 45 până la 50 de minute.
Transferați budinca într-o grătar pentru a se răci timp de 15 minute înainte de servire.
Se servește la temperatura camerei sau la rece.