Budinca De Caramele Lipicioase
Lipicioasă caramele budinca este un vegetarian desert. Această rețetă servește 7 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 896 calorii. Un amestec de smântână grea, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port, și Budinca de caramele lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru sos: într-o cratiță grea la foc mediu, combinați 1 1/4 căni de smântână grea, zahărul, siropul de porumb și untul. Gatiti, amestecand des, pana la o culoare chihlimbara inchisa, aproximativ 40 de minute. Adăugați cu grijă restul de 1 1/4 căni de smântână grea. ACESTA VA BULE ÎN SUS ȘI ESTE FIERBINTE!
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți șapte 1/2 cană ramekins și puneți deoparte.
Combinați curmalele și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți până când curmalele sunt înmuiate, aproximativ 15 minute. Puree într-un blender și se răcește.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic și dați deoparte.
În vasul unui mixer electric, crema de zahăr brun și unt până la lumină și pufos.
Adăugați vanilia, oul, coaja și piureul de curmale. Se amestecă ingredientele uscate. Împărțiți în ramekinele pregătite și coaceți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor și se scot prăjiturile din ramekins. Feliați prăjiturile pe jumătate orizontal. Clătiți ramekinii.
Se toarnă puțin sos de caramel în partea de jos a ramekinelor și deasupra cu stratul inferior al tortului.
Adăugați mai mult sos de caramel, așezați stratul superior de tort deasupra și acoperiți cu mai mult sos.
Încălziți ușor înainte de servire inversați pe farfurie și da ...acoperiți cu mai mult sos.