Budinca De Caramele Lipicioase

Budinca De Caramele Lipicioase
Lipicioasă caramele budinca este un vegetarian desert. Această rețetă servește 7 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 896 calorii. Un amestec de smântână grea, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budinca de caramele lipicioase cu sos de caramele Port, și Budinca de caramele lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos: într-o cratiță grea la foc mediu, combinați 1 1/4 căni de smântână grea, zahărul, siropul de porumb și untul. Gatiti, amestecand des, pana la o culoare chihlimbara inchisa, aproximativ 40 de minute. Adăugați cu grijă restul de 1 1/4 căni de smântână grea. ACESTA VA BULE ÎN SUS ȘI ESTE FIERBINTE!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți șapte 1/2 cană ramekins și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați curmalele și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică și gătiți până când curmalele sunt înmuiate, aproximativ 15 minute. Puree într-un blender și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
În vasul unui mixer electric, crema de zahăr brun și unt până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați vanilia, oul, coaja și piureul de curmale. Se amestecă ingredientele uscate. Împărțiți în ramekinele pregătite și coaceți aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor și se scot prăjiturile din ramekins. Feliați prăjiturile pe jumătate orizontal. Clătiți ramekinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
DateDate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă puțin sos de caramel în partea de jos a ramekinelor și deasupra cu stratul inferior al tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Adăugați mai mult sos de caramel, așezați stratul superior de tort deasupra și acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Încălziți ușor înainte de servire inversați pe farfurie și da ...acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista