Budinca De Banane Cu Rom
Rum Banana Budinca necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, lapte, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Cum se face budinca de Chia – și o budincă de chia cu banane de căpșuni Parfait, și Budinca De Banane.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mic; gătiți, amestecând constant, 6 până la 8 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Lăsați să stea 5 minute. Amestecați ușor bananele în amestecul de budincă.
Aranjați 15 napolitane de vanilie într-un singur strat pe fundul unui vas de copt de 1 1/2 litru; presărați 1/2 cană de nuci pecan uniform pe napolitane de vanilie.
Se toarnă jumătate din amestecul de budincă deasupra pecanilor în farfurie. Repetați straturile cu napolitane de vanilie rămase, budincă și terminând cu nuci pecan.
Bateți albușurile de ou și 1/8 linguriță cremă de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați 2 linguri de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri moi și zahărul se dizolvă (aproximativ 1 până la 2 minute).
Întindeți bezea uniform deasupra amestecului de banane, sigilând marginile.
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.