Budinca de banane a mătușii Betty
Budinca de banane a mătușii Betty necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de lapte condensat, smântână, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 141 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Budinca de banane a mătușii Betty, Brioșele cu afine ale mătușii Betty, și Pâine de banane de la Betty Crocker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați amestecul de budincă și laptele și amestecați până se dizolvă amestecul. La frigider 15 minute, până când este setat parțial.
Se amestecă laptele condensat în amestecul de budincă până se omogenizează. Îndoiți în smântână și topping biciuit. Îndoiți bananele.
Faceți un singur strat de napolitane de vanilie în fundul unui vas de 9x13 inch.
Întindeți budinca uniform pe napolitane. Zdrobiți napolitanele rămase și presărați deasupra. La frigider până la servire.