Budinca De Banane

Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 291 calorii. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați lapte, napolitane de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Plăcintă Cu Budincă De Banane, și Budinca De Banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și sarea împreună într-un castron mediu și dați deoparte. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Se ia de pe foc și se amestecă puțin câte puțin în amestecul de ouă. Odată ce fundul vasului este cald, amestecați încet laptele fierbinte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul înapoi într-o cratiță medie curată (curățarea cratiței împiedică arderea budincii), se adaugă lichiorul de banane și se bate la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Gatiti in timp ce bateti constant pana cand budinca este lucioasa si destul de groasa, cu 1 1/2 pana la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De BananeLichior De Banane
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Transferați budinca într-un castron curat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vanilia și untul și bateți ușor până când untul este complet topit și încorporat. Apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafața budincii pentru a preveni formarea unei piele. Se da la frigider 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
1
În timp ce budinca se fixează, încălziți cuptorul la 325 F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați napolitanele într-o pungă de plastic resigilabilă și sigilați (asigurați-vă că nu există aer în pungă înainte de sigilare). Folosind un sucitor sau o cratiță sau o oală cu fund plat, zdrobiți napolitanele de vanilie până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Transferați-le într-un castron mic și amestecați zahărul, scorțișoara și sarea. Folosiți o lingură pentru a amesteca uniform untul topit, transferați-l pe foaia de copt pregătită și prăjiți-l la cuptor până se rumenesc și parfumat, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
4
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească. (Firimiturile pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 5 zile la temperatura camerei sau congelate până la 2 luni; re-crisp într-un cuptor de 325 litri F timp de 6 până la 7 minute, dacă este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Feliați bananele pe jumătate transversal și apoi feliați pe jumătate pe lungime, astfel încât să aveți 4 sferturi. Feliați sferturile de banane transversal în bucăți de 1/2 inch și împărțiți—le între 6 căni de cremă sau pahare de martini (presărați cu o stoarcere de suc de lămâie dacă doriți-acest lucru ajută la prevenirea rumenirii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BananeBanane
CremăCremă
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2
Bateți budinca până când este moale și netedă, aproximativ 30 de secunde, apoi împărțiți-o între cupele de cremă. Se acoperă cu amestecul de napolitane de vanilie și se servește. (Dacă nu este servită imediat, budinca se va păstra la frigider până la 3 zile, cu folie de plastic intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
3
Presărați firimiturile chiar înainte de servire.)
4
Retipărit cu permisiunea lui DamGood
5
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista