Budinca de afine la cuptor este o vegetarian desert. O porție conține 333 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de praf de copt, zahăr, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mere coapte cu budincă de pâine melasă de afine, Budinca De Afine, și Budinca De Afine.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un castron mare, amestecați făina, coaja de portocală, praful de copt, scorțișoara, nucșoara, 1/4 linguriță cremă de tartru și sare. Se amestecă afine tocate. Într-un alt bol, amestecați zahărul brun, smântâna, untul, vanilia și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk Duds
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De Portocala
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. (Aluatul va fi rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
4
Adăugați crema rămasă de tartru în albușurile de ou; cu bătătoare curate, bateți cu viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5
Transferați într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Între timp, pentru topping, combinați zahărul și sucul de portocale într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați afine; reduceți focul și fierbeți timp de 6 până la 8 minute sau până când boabele încep să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
9
Se ia de pe foc; acoperiți și păstrați la cald.
10
Când testele budinca făcut, locul springform pan pe un 15-in. x 10-in. tigaie de copt. Puneți amestecul de afine deasupra. Reveniți la cuptor; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Se răcește timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei cu arc. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire. Dacă se face înainte, budinca poate fi încălzită într-un cuptor de 350 km timp de 10 minute. Dacă doriți, acoperiți cu benzi de coajă de portocală înainte de servire.