Budinca de afine la cuptor este o vegetarian desert. O porție conține 333 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de praf de copt, zahăr, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mere coapte cu budincă de pâine melasă de afine, Budinca De Afine, și Budinca De Afine.
Instrucțiuni
1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, amestecați făina, coaja de portocală, praful de copt, scorțișoara, nucșoara, 1/4 linguriță cremă de tartru și sare. Se amestecă afine tocate. Într-un alt bol, amestecați zahărul brun, smântâna, untul, vanilia și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. (Aluatul va fi rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
4
Adăugați crema rămasă de tartru în albușurile de ou; cu bătătoare curate, bateți cu viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Transferați într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, pentru topping, combinați zahărul și sucul de portocale într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand zaharul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Adăugați afine; reduceți focul și fierbeți timp de 6 până la 8 minute sau până când boabele încep să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Struguri Roșii Fără Sâmburi
9
Se ia de pe foc; acoperiți și păstrați la cald.
10
Când testele budinca făcut, locul springform pan pe un 15-in. x 10-in. tigaie de copt. Puneți amestecul de afine deasupra. Reveniți la cuptor; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se răcește timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei cu arc. Se răcește cel puțin 1 oră înainte de servire. Dacă se face înainte, budinca poate fi încălzită într-un cuptor de 350 km timp de 10 minute. Dacă doriți, acoperiți cu benzi de coajă de portocală înainte de servire.