Budinca de afine aburită de la Nanny ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budincă Aburită Cu Afine, Budinca De Afine Aburita, și Budinca De Afine Aburita.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu, 1 cană de zahăr alb, scorțișoară și nucșoară. Se amestecă laptele, oul și untul până se omogenizează bine. Aruncați afinele în restul de 1/4 cană de făină pentru a le acoperi, apoi pliați-le în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă aluatul într-o caserolă rotundă unsă cu un capac, se pune capacul și apoi se acoperă din nou cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Folie De Aluminiu
3
Așezați vasul într-un prăjitor mare sau oală de stoc și umpleți cu 3 până la 4 inci de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Tigaie De Prăjire
4
Așezați capacul pe vasul exterior și acoperiți cu folie de aluminiu. Întoarceți focul la mediu-mare și aburiți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar după prima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Pentru sos, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr alb, zahăr brun, unt și smântână grea într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ocazional pana cand amestecul ajunge la fierbere completa. Se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se dă la frigider până se răcește, apoi se bate cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cremă Grea
Zahăr Granulat
Vanilie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
7
Serviți felii de budincă aburită cu sosul de zahăr brun și o păpușă de frișcă.