Budinca de afine aburită a bonei

Budinca de afine aburită a bonei
Budinca de afine aburită de la Nanny ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budincă Aburită Cu Afine, Budinca De Afine Aburita, și Budinca De Afine Aburita.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină, bicarbonat de sodiu, 1 cană de zahăr alb, scorțișoară și nucșoară. Se amestecă laptele, oul și untul până se omogenizează bine. Aruncați afinele în restul de 1/4 cană de făină pentru a le acoperi, apoi pliați-le în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă aluatul într-o caserolă rotundă unsă cu un capac, se pune capacul și apoi se acoperă din nou cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați vasul într-un prăjitor mare sau oală de stoc și umpleți cu 3 până la 4 inci de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați capacul pe vasul exterior și acoperiți cu folie de aluminiu. Întoarceți focul la mediu-mare și aburiți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar după prima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Pentru sos, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr alb, zahăr brun, unt și smântână grea într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ocazional pana cand amestecul ajunge la fierbere completa. Se fierbe 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se dă la frigider până se răcește, apoi se bate cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Serviți felii de budincă aburită cu sosul de zahăr brun și o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista