Budinca Charleston
Charleston budinca ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 243 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ouă, extract de vanillan, mere dulce-tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros Charleston, Charleston Brânză Dip, și Charleston Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați mărul și brandy, aruncând bine pentru a acoperi.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Puneți zahărul, vanilia și ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie timp de 3 minute sau până se îngroașă. Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină. Îndoiți ușor amestecul de mere și nucile pecan. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când blatul este umflat și maro auriu profund.