Budget Berry Jam

Budget Berry Jam
Gemul de fructe de pădure buget ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 32 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Un amestec de fructe Jell-O amestec de fructe, pulpă de roșii, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Gem De Cireșe, Bacon și gem de whisky, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare combinați pulpa de roșii și zahărul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scoate de pe foc și se amestecă amestecul de gelatină. Se amestecă până când gelatina este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți și se sigilează. Când borcanele sunt reci, puneți-le în congelator.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista