Bucăți de curcan cu ketchup de merișoare
Rețeta de Fâșii de curcan cu ketchup de merișoare poate fi preparată în aproximativ 35 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 635 de calorii . Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați pară, zahăr, piept de curcan și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 67% , ceea ce este destul de bine. Rețete similare includ ketchup-ul de casă al lui Kayo , „ketchup” spaniol cu sos romesco și fâșii de pui cu nucă de cocos și grâu integral .
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Așezați morcovii pe o foaie mare de folie; stropiți-i cu 2 linguri de unt topit și condimentați cu sare și piper. Îndoiți marginile foliei și adăugați 1/4 cană de apă, apoi sigilați-i într-un pachet. Așezați-i pe o tavă de copt și coaceți-i pe raftul de jos al cuptorului până se înmoaie, timp de 25 de minute.
Între timp, amestecați fulgii de porumb, cele 2 linguri de unt topit rămase, coaja de lămâie și 1/4 linguriță de sare și piper într-un vas puțin adânc.
Într-un alt vas, bateți 2 linguri de muștar și albușul de ou. Acoperiți curcanul cu amestecul de muștar; apoi treceți prin amestecul de fulgi de porumb.
Așezați pe un grătar metalic așezat pe o tavă de copt. Coaceți pe raftul superior al cuptorului până când sunt gătite complet, 15 minute.
Combinați merișoarele, para, zahărul, sucul de lămâie și 2 linguri de apă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți focul la mediu-mic; fierbeți la foc mic până când merișoarele se sparg, 5 minute.
Transferați într-un blender, adăugați lingurița rămasă de muștar și pasați până obțineți o compoziție fină. Condimentați cu sare și piper.
Serviți cu curcan și morcovi.
Fotografie de Antonis Achilleos