Bucăți de crab elvețian cu curry
„Mușcăturile de crab elvețian cu curry necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă este suficientă pentru 20 de porții, cu 159 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este oferită de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână biscuiți fragezi, maioneză, imitație de carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fulgi de ovăz elvețieni reci , sandviș cu șuncă la grătar și fulgi de crab și panini cu șuncă și ciuperci și varză kale .”
Instrucțiuni
Coaceți biscuiții conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-un bol mare, combinați crabul, brânza, maioneza, ceapa, sucul de lămâie și curry-ul.
Scoateți biscuiții pe un grătar de sârmă. Tăiați fiecare biscuit în jumătate pe orizontală; ungeți cu amestecul de crab.
Așezați pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 200°C timp de 10-12 minute sau până se încălzește și se rumenește ușor.