Buckley
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Buckley ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 893 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de Lillet blanc, frunze de salvie, gin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Eileen d 'Esterhazy Buckley' s cremos Pound tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mică, combinați 20 de frunze de salvie, zahăr și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul până la moderat scăzut și se fierbe până se aromează și se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Lăsați siropul să se răcească, apoi turnați printr-o sită cu ochiuri fine și aruncați Salvia. Faceți înainte: siropul simplu de salvie poate fi făcut în avans și depozitat, într-un recipient etanș la frigider, până la 1 săptămână
Într-un agitator de cocktail, combinați sirop simplu de salvie de 3/4 uncii cu gin, Cocchi Aperitivo Americano și suc de lămâie. Umpleți agitatorul cu gheață și agitați energic până se amestecă complet, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară într-un coupe de șampanie răcit, apoi se adaugă încet Campari, astfel încât să se așeze în partea de jos a paharului.
Se ornează cu o frunză proaspătă de salvie.