Bucatini cu sos de rosii prajit cu unt
Bucatini cu sos de roșii prăjite cu unt este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de hamsie, bucatini, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Bucatini cu sos de rosii prajit cu unt, Bucatini cu sos de rosii prajit cu unt, și Bucatini cu sos de rosii prajit cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați roșiile (zdrobindu-le cu mâinile), usturoiul,hamsiile, untul și 1/2 linguriță de fulgi de piper roșu într-un vas de copt de 13x9"; condimentați cu sare și piper negru. Friptură, tossinghalfway prin, până când usturoiul este foarte moale și amestec este jammy, 35-40 minute.Folosind un masher de cartofi sau o furculiță, mash pentruspărțiți usturoiul și roșiile.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană pastălichid de gătit.
Întoarceți pastele în oală și adăugați roșiisos și lichid de gătit pentru paste. Gatiti la foc mediu-mare, aruncand pana la soscoats paste, aproximativ 3 minute.
Se serveștecu parmezan și mai mulți fulgi de ardei roșu.
Faceți înainte: sosul de roșii poate fifăcut cu 4 zile înainte.
Lasa sa se raceasca; acoperi șise răcește. Reîncălziți înainte de a amesteca cu pastele.
Încă 3 Idei Pentru ... Sos De Roșii Prăjite
S-ar putea să nu mai amestecați niciodată după ce ați datacest sos de roșii cu întreținere redusă.Prăjirea adâncimii coaxelor din roșiile conservate, insuflând o aromă lungă gătită. O cantitate generoasă de usturoi și hamsii adaugă chiar și mai mult caracter. Iată și alte modalități de a folosisosul minunat dincolo de paste:supă de roșii pur Aproxele cu legume saucarne de pui și un strop de smântână pentruun bol de încălzire.Omelet îndoiți o lingură în interiorul unei omleteîmpreună cu bucăți de mozzarella afumată.Pizza este sos de roșii, la urma urmei.
Intinde-lpe aluat de pizza și duș cu parmezan.
Coaceți și acoperiți cu mai multe hamsii, pătrunjel și coajă de lămâie.
Per porție: 490 calorii, 13 g grăsime, 5 g fibre