Bucatini Carbonara cu dovlecei
Bucatini Carbonara cu dovlecei necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 625 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ouă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bucatini Carbonara cu dovlecei, Bucatini Carbonara, și Bucatini Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pancetta in tigaie medie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie; scurgere.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Adăugați smântână, usturoi și piper zdrobit în picături în tigaie; se aduce la fierbere. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga dovlecelul; saut pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați pe farfurie mare. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pancetta, amestecul de smântână și dovlecelul pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Se scurge bine. Întoarceți pastele în oală.
Între timp, puneți ouăle în coajă într-un castron mic.
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Lăsați să stea 5 minute. Crăpați ouăle într-un castron mare și bateți pentru a amesteca. Aduceți amestecul de cremă la fiert în tigaie. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în ouă.
Se amestecă în 1/2 cană parmezan.
Adăugați sosul în paste și aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele (nu fierbeți).
Adăugați pancetta și dovleceii și aruncați la căldură. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți, trecând brânza rămasă.