Bucatini Carbonara cu dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bucatini Carbonara cu dovlecei. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, și Bucatini Carbonara De Casă.
Instrucțiuni
Gatiti pancetta in tigaie medie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie; scurgere.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Adăugați smântână, usturoi și piper zdrobit în picături în tigaie; se aduce la fierbere. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga dovlecelul; saut pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.
Transferați pe farfurie mare. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pancetta, amestecul de smântână și dovlecelul pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Se scurge bine. Întoarceți pastele în oală.
Între timp, puneți ouăle în coajă într-un castron mic.
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Lăsați să stea 5 minute. Crăpați ouăle într-un castron mare și bateți pentru a amesteca. Aduceți amestecul de cremă la fiert în tigaie. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în ouă.
Se amestecă în 1/2 cană parmezan.
Adăugați sosul în paste și aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele (nu fierbeți).
Adăugați pancetta și dovleceii și aruncați la căldură. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți, trecând brânza rămasă.