Bucatini Carbonara cu dovlecei

Bucatini Carbonara cu dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bucatini Carbonara cu dovlecei. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 345 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, și Bucatini Carbonara De Casă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pancetta in tigaie medie la foc mediu pana se rumeneste, amestecand des, aproximativ 8 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe prosoape de hârtie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați smântână, usturoi și piper zdrobit în picături în tigaie; se aduce la fierbere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga dovlecelul; saut pana se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
6
Transferați pe farfurie mare. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pancetta, amestecul de smântână și dovlecelul pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CremăCremă
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
8
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge bine. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Între timp, puneți ouăle în coajă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Lăsați să stea 5 minute. Crăpați ouăle într-un castron mare și bateți pentru a amesteca. Aduceți amestecul de cremă la fiert în tigaie. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
13
Se amestecă în 1/2 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
14
Adăugați sosul în paste și aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
15
Adăugați pancetta și dovleceii și aruncați la căldură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
16
Serviți, trecând brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista