Bucatini Carbonara
Bucatini Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 587 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bucatini, piper, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, și Bucatini Carbonara cu dovlecei.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 3 linguri de apă de gătit.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când cea mai mare parte a grăsimii a fost redată, 7 minute.
Adăugați șalotul și usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Se adaugă smântâna și se fierbe la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați pastele fierbinți în tigaie și amestecați pentru a acoperi, 1 minut.
Scoateți din căldură. Se amestecă apa de gătit pentru paste rezervate, cele 2 linguri de brânză rasă și gălbenușurile de ou. Se condimentează cu sare. Împărțiți pastele în boluri și presărați pătrunjel și piper.
Serviți, trecând mai multă brânză la masă.