Bubba buchet gratar Baby spate coaste
Dacă $1.33 pe portie cade în bugetul dvs., Bubba ' s Bunch gratar Baby Back Ribs ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper cayenne, boia fumurie, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratar Copil Spate Coaste, Gratar Copil Spate Coaste, și Gratar Copil Spate Coaste.
Instrucțiuni
Construiți foc de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz.
Îndepărtați pielea argintie din spatele coastelor, dacă doriți. Configurați grătarul pentru căldură indirectă și, dacă folosiți așchii de lemn, așezați așchii înmuiate direct pe cărbune sau în cutia de fumat a grătarului cu gaz. Frecați lămâile tăiate peste partea din față și din spate a coastelor stoarse pentru a elibera cât mai mult suc posibil. Puneți deoparte timp de 5 minute. Frecați coastele din belșug cu condimente frecați și lăsați să stea, acoperite, timp de 15 până la 20 de minute.
Așezați coaste (cu partea osoasă în jos) în centrul grătarului de gătit sau într-un suport/suport pentru coaste la foc mediu mic direct, asigurându-vă că nu sunt peste o flacără directă. Grătar acoperit (la aproximativ 325 de grade F, dacă grătarul dvs. are un termometru) timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă și s-a retras de la capetele oaselor coastei.
Nu deschideți grătarul pentru primele 30 de minute-aceasta înseamnă că nu trageți cu ochiul; deosebit de important dacă folosiți așchii de lemn. Dacă coastele încep să ardă pe margini, așezați-le una peste alta chiar în centrul grătarului și coborâți ușor focul. Cu douăzeci de minute înainte de servire, desfaceți coastele, dacă este necesar și periați cu sos de grătar.
Scoateți coastele de pe grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în porții individuale sau 2 până la 3 coaste. Se încălzește sosul rămas într-o cratiță și se servește pe lateral, dacă se dorește.
Combinați boia de ardei, sare, zahăr, zahăr brun, chimen, praf de chili, piper, cayenne, praf de ceapă, praf de usturoi, sare de țelină și oregano în castron; se amestecă bine. Pentru o frecare mai fină, ingredientele de piure într-o mașină de tocat condimente până când sunt bine combinate și toate piesele sunt uniforme (frecarea va fi foarte fină și de culoare cafenie). Acest pas este important dacă adăugați la orice sos de grătar de casă.
Extra rub poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de până la 6 luni.