Bubba buchet gratar Baby spate coaste

Bubba buchet gratar Baby spate coaste
Dacă $1.33 pe portie cade în bugetul dvs., Bubba ' s Bunch gratar Baby Back Ribs ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper cayenne, boia fumurie, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gratar Copil Spate Coaste, Gratar Copil Spate Coaste, și Gratar Copil Spate Coaste.

Instrucțiuni

1
Construiți foc de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați pielea argintie din spatele coastelor, dacă doriți. Configurați grătarul pentru căldură indirectă și, dacă folosiți așchii de lemn, așezați așchii înmuiate direct pe cărbune sau în cutia de fumat a grătarului cu gaz. Frecați lămâile tăiate peste partea din față și din spate a coastelor stoarse pentru a elibera cât mai mult suc posibil. Puneți deoparte timp de 5 minute. Frecați coastele din belșug cu condimente frecați și lăsați să stea, acoperite, timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați coaste (cu partea osoasă în jos) în centrul grătarului de gătit sau într-un suport/suport pentru coaste la foc mediu mic direct, asigurându-vă că nu sunt peste o flacără directă. Grătar acoperit (la aproximativ 325 de grade F, dacă grătarul dvs. are un termometru) timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă și s-a retras de la capetele oaselor coastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Nu deschideți grătarul pentru primele 30 de minute-aceasta înseamnă că nu trageți cu ochiul; deosebit de important dacă folosiți așchii de lemn. Dacă coastele încep să ardă pe margini, așezați-le una peste alta chiar în centrul grătarului și coborâți ușor focul. Cu douăzeci de minute înainte de servire, desfaceți coastele, dacă este necesar și periați cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți coastele de pe grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în porții individuale sau 2 până la 3 coaste. Se încălzește sosul rămas într-o cratiță și se servește pe lateral, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Combinați boia de ardei, sare, zahăr, zahăr brun, chimen, praf de chili, piper, cayenne, praf de ceapă, praf de usturoi, sare de țelină și oregano în castron; se amestecă bine. Pentru o frecare mai fină, ingredientele de piure într-o mașină de tocat condimente până când sunt bine combinate și toate piesele sunt uniforme (frecarea va fi foarte fină și de culoare cafenie). Acest pas este important dacă adăugați la orice sos de grătar de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
UmărUmăr
UmărUmăr
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Extra rub poate fi depozitat într-un recipient etanș timp de până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista