Brânză Și Măsline Aperitiv Copac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați arborele de aperitive cu brânză și măsline. Această rețetă face 30 de porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de rozmarin, spumă florală, kalamata și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Olive Aperitiv Copac, Arbore De Aperitiv Rapid, și Măslin Verde.
Instrucțiuni
Tăiați blocul de brânză orizontal în 2 bucăți, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Tăiați brânza cu tăietor de canap în formă de stea de 1 inch. Acoperiți stelele de brânză cu folie de plastic.
Rupeți scobitorii în jumătate după cum este necesar; împingeți fiecare măslin pe jumătate scobitoare. Începând de la partea de jos a conului, introduceți scobitori până când rămân în siguranță. Continuați să plasați măslinele în ordine aleatorie pe copac, variind dimensiunile și lăsând spații pentru stelele brânzei. (Pentru stabilitatea copacului, așezați majoritatea măslinelor mai mari lângă fund.)
Împingeți fiecare stea de brânză pe jumătate de scobitoare; introduceți în con printre măsline. Arborele de sus cu o stea de brânză care a fost introdusă orizontal pe scobitoare între punctele de stea. Introduceți crenguțe de rozmarin la întâmplare între măsline și brânză. Acoperiți liber și refrigerați cu cel mult 8 ore înainte de servire.