Brânză și Chile-Ciuperci umplute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza și ciupercile umplute cu Chile. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, brânză mozzarella parțial degresată, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos Chile Umplute Cu Brânză La Grătar, Ardei Umpluți Cu Brânză: Chile Rellenos, și Trei Ciuperci Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați-le grosolan. Răzuiți branhiile de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci folosind o lingură; aruncați.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați untul, jumătate din scallions, poblano și usturoiul și gătiți, amestecând, până când poblano este moale, aproximativ 4 minute.
Adăugați tulpinile de ciuperci și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/4 cană de germeni de grâu și se gătește 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Umpleți capacele de ciuperci cu câte un sfert din amestecul de mozzarella și poblano și aranjați pe foaia de copt pregătită.
Presărați fiecare cu 1 lingură de germeni de grâu și pulverizați generos cu spray de gătit.
Coaceți până când ciupercile sunt fragede și germenul de grâu este auriu, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu smântâna, jalapeno și restul de scallions.