Brânză și ceapă caramelizată coburg
Brânză și ceapă caramelizată coburg este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 1189 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă caramelizată de ceapă și orz cu crutoane de brânză, Tarte balsamice caramelizate și ceapă roșie cu brânză de capră, și Brânză de capră, roșii uscate la soare și Pizza cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina brună la alegere cu albul, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Puneți untul și frecați-l în făină. Se amestecă semințele dacă se utilizează. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă de mână (mai degrabă rece decât fierbinte), cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului și până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Formați într-o minge. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute.
Se prăjește ceapa în uleiul de măsline până se caramelizează foarte ușor, apoi se lasă să se răcească.
Tăiați aluatul în jumătate și formați-l în 2 bile. Se acoperă cu vasul de sticlă și se lasă 15 minute. Formați aplatizând fiecare bilă într-o rundă de 18 cm, puneți fiecare pe o tavă mare de copt tapetată cu pergament de copt. Faceți 6 tăieturi adânci cu un cuțit ascuțit pentru a marca fiecare rundă în 6 pene. Acoperiți cu un prosop curat. Lăsați timp de 40-45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Finalizați prin periaj cu ou bătut, împrăștiați peste ceapă, apoi brânza rasă.
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până devin aurii. Dacă ceapa devine prea maronie, așezați o bucată de pergament deasupra.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol.