Brânză Suprasarcină Pizza
Brânză suprasarcină Pizzan este un FODMAP prietenos și vegetarian felul principal. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, brânză cheddar, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amestecul bisquick, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Ușoare De Ciocolată Bisquick ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Suprasarcină, Cookie-Uri De Suprasarcină Cu Ciocolată, și Briose De Suprasarcină Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 232°. pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, apa fierbinte și uleiul cu furculița până se formează aluatul moale; bate energic 20 de lovituri.
Folosind mâinile ușor făinoase, bateți sau apăsați aluatul în partea de jos și 1 inch peste partea tigaiei pentru pizza.
Așezați 1/2 cană cheddar mărunțită de-a lungul marginii aluatului. Îndoiți marginea de aluat de 1 inch peste și în jurul brânzei; apăsați pentru a sigila.
Întindeți sosul de pizza peste crusta parțial coaptă.
Se presară cu brânza Mozzarella, restul de 1/2 cană Cheddar și măsline negre.
Presărați frunze de oregano peste întreaga pizza.
Coaceți cu 9 până la 12 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.