Brânză Spread Pinecone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați brânza Spread Pinecone. Această rețetă face 28 de porții cu 99 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză feta, ceapă, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Răspândirea Brânzei De Pinecone, Răspândirea Brânzei Albastre În Formă De Pinecone, și Răspândirea În Formă De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și laptele până se omogenizează.
Adăugați feta, mozzarella, ceapa și cayenne ; se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Pe un platou de servire, formați amestecul de brânză într-o formă de pin. Începând de la capătul îngust, aranjați migdalele în rânduri suprapuse.
Adăugați băț de scorțișoară și mărar pentru ace de tulpină și PIN.
Se servește cu bețișoare, biscuiți și/sau legume.