Brânză Sparanghel Roll-Up-Uri

Brânză Sparanghel Roll-Up-Uri
Brânză sparanghel Roll-up-uri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 223 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghelul, procesați sosul de brânză, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați sparanghelul pe prosoape de hârtie; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Într-un castron mic, combinați sosul de brânză și maioneza. Aplatizați feliile de pâine cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Întindeți amestecul de brânză peste fiecare până la 1/2 in. de margini. Topiți fiecare cu 2 bucăți de sparanghel; rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Se unge cu unt; se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6
Plasați într-un 15-in fără grăsime. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
7
Coaceți la 350 de minute timp de 5-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista