Brânză Sparanghel Roll-Up-Uri
Brânză sparanghel Roll-up-uri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 223 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghelul, procesați sosul de brânză, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Așezați sparanghelul pe prosoape de hârtie; se usucă.
Într-un castron mic, combinați sosul de brânză și maioneza. Aplatizați feliile de pâine cu un știft.
Întindeți amestecul de brânză peste fiecare până la 1/2 in. de margini. Topiți fiecare cu 2 bucăți de sparanghel; rulați.
Se unge cu unt; se presară cu boia de ardei.
Plasați într-un 15-in fără grăsime. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 5-8 minute sau până se rumenesc ușor.