Brânză Sparanghel Roll-Up-Uri

Brânză Sparanghel Roll-Up-Uri
Brânză sparanghel Roll-up-uri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 223 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghelul, procesați sosul de brânză, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Congelator Lasagna Roll Up-Uri, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați sparanghelul pe prosoape de hârtie; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Într-un castron mic, combinați sosul de brânză și maioneza. Aplatizați feliile de pâine cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți amestecul de brânză peste fiecare până la 1/2 in. de margini. Topiți fiecare cu 2 bucăți de sparanghel; rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se unge cu unt; se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Plasați într-un 15-in fără grăsime. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți la 350 de minute timp de 5-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista