Brânză Pâine

Brânză Pâine
Brânza de brânză este o pâine vegetarian masa de dimineață. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 290 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, zahăr, crupe de gătit rapid și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Crupe De Brânză, Crupe De Brânză, și Crupe de brânză cu creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la fiert într-o tigaie mare de sos la foc mediu; se amestecă în grâu și se gătește, amestecând des, 5 minute (amestecul va fi foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; se adaugă sare și brânză, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Lăsați să stea 25 de minute, amestecând ocazional.
4
Combinați 1 cană de apă caldă, zahăr și drojdie în vasul de amestecare al unui mixer cu suport greu; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați amestecul de grâu, bătând la viteză medie-mică cu atașamentul cârligului de aluat până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
6
Adăugați 4 căni de făină, 1 cană la un moment dat, bătând până la amestec după fiecare adăugare și oprindu-vă pentru a răzui părțile, după cum este necesar. Adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat rigid, dar ușor lipicios. Aluatul va forma o bilă în jurul atașamentului mixerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Formați aluatul într-o bilă cu mâinile bine făinoase și așezați - l într-un bol bine uns, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în treimi; formați fiecare porție într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
9
Așezați în pâini de 9 x 5 inci ușor unse; acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
10
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați pâinea să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
12
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
13
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Cracker Barrel Vermont Sharp White Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Albă AscuțităBrânză Cheddar Albă Ascuțită
Pentru LegarePentru Legare
14
Bacon-Cheddar crupe pâine: pregătiți aluatul conform indicațiilor. După împărțirea aluatului, rotiți fiecare treime într-un dreptunghi de 14 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Presărați fiecare dreptunghi de aluat uniform cu 1/2 cană slănină gătită, mărunțită și 3/4 cană brânză Cheddar ascuțită mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AscuțităBrânză Cheddar Ascuțită
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Roll up, jeleu-roll moda, începând cu fiecare parte scurtă și terminând la mijlocul aluatului. Veți forma 2 rulouri pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Așezați în pâini pregătite; lăsați să se ridice și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Roșii-pâine neagră de măsline: pregătiți aluatul conform indicațiilor. După împărțirea aluatului, rotiți fiecare treime într-un dreptunghi de 14 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
19
Presărați fiecare dreptunghi de aluat uniform cu 1/2 cană julienne-roșii uscate tăiate cu ierburi în ulei (scurse și bătute uscate cu prosoape de hârtie) și 1/2 cană măsline negre feliate (scurse și bătute uscate cu prosoape de hârtie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20
Roll up, jeleu-roll moda, începând cu fiecare parte scurtă și terminând la mijlocul aluatului. Veți forma 2 rulouri pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
21
Așezați în pâini pregătite; lăsați să se ridice și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit roșii tăiate Julienne uscate la soare din California, uscate la soare, cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
23
Pesto de busuioc-pâine de brânză: pregătiți aluatul conform indicațiilor. După împărțirea aluatului, rotiți fiecare treime într-un dreptunghi de 14 x 9 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
24
Întindeți 1/4 cană pesto de busuioc preparat uniform peste fiecare dreptunghi de aluat; presărați fiecare cu 3/4 cană mozzarella mărunțită sau brânză de capră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
Brânză De CaprăBrânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
25
Roll up, jeleu-roll moda, începând cu fiecare parte scurtă și terminând la mijlocul aluatului. Veți forma 2 rulouri pe pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
26
Așezați în pâini pregătite; lăsați să se ridice și coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Revista