Brânză Proaspătă De Iaurt (Labneh)
Brânza proaspătă de iaurt (Labneh) este o fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, iaurt grecesc, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Iaurt Grecesc Labneh, și Labneh Cu Ardei Iute Și Hamsie.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul și sarea. (Dacă utilizați labneh cumpărat din magazin, treceți la pas ) aliniați o sită cu ochiuri fine cu 2 straturi de pânză de brânză (permițând în plus să se drapeze peste sită); așezați sita peste un castron adânc sau o măsură mare de lichid (8 căni).
Transferați iaurtul în sita pregătită. Adunați marginile de pânză de brânză în jurul amestecului de iaurt; legați cu sfoară de bucătărie.
Transferați vasul, Sita și iaurtul la frigider; scurgeți 12 ore (aruncând lichidul ocazional pentru a vă asigura că lichidul colectat din iaurt în castron nu atinge sita).
Scoateți brânza de iaurt din pânză de brânză.
Folosiți mâinile curate pentru a rula brânza în bile de 1 inch (aproximativ 1 lingură rotunjită fiecare). Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu; adăugați oregano și gătiți până când sunt crocante și parfumate (aproximativ 1 minut). Se răcește complet uleiul și oregano (aruncând oregano întunecat, dacă se dorește) și se toarnă peste brânză de iaurt pentru a servi.
Se ornează cu oregano proaspăt.